Taideyliopiston yhteiset opinnot

Taideyliopiston yhteiset opinnot Avoimella kampuksella

 

Taideyliopiston Avoin kampus järjestää kaikille tutkinto-opiskelijoille yhteistä opetusta: kieltenopetusta sekä yhteisiä taideopintoja mm. äänitaiteeseen, kirjoittamiseen ja musiikkiteatteriin liittyen. Yhteinen opetus voi muodostua yksittäisistä kursseista, mutta tarjolla on myös laajempia opintokokonaisuuksia.

Lisäksi akatemiat kartoittavat omasta opetustarjonnastaan sellaisia kursseja, jotka on mahdollista avata kaikille tutkinto-opiskelijoille. Näitä opintoja kutsutaan liikkuvuusopinnoiksi. Tarkempaa tietoa liikkuvuusopinnoista ja Taideyliopiston yhteisistä opintokokonaisuuksista löydät Opinto-oppaasta:

https://opinto-opas.uniarts.fi/fi/kaikille-tarjolla-oleva-koulutus/13645

Toisista akatemioista valittavat kurssit tai akatemioiden yhteinen opetus hyväksytään opiskelijoiden henkilökohtaisissa opintosuunnitelmissa (HOPS). Opiskelijan voi keskustella tarjolla olevista mahdollisuuksista oman hopsin tekemisen yhteydessä.

Taideyliopiston opiskelijat voivat hyödyntää myös avoimen yliopiston opetustarjontaa osana opintojaan. Opiskelu Taideyliopiston avoimessa yliopistossa on tutkinto-opiskelijoille pääsääntöisesti maksutonta. Tutkinto-opiskelijoille maksuttoman avoimen yliopiston opetuksen löydät täältä: (linkki lisätään myöhemmin)

Koko avoimen yliopiston tarjonta löytyy Avoimen kampuksen verkkosivuilta: http://avoinkampus.uniarts.fi

Taideyliopiston opiskelijana saat kerran kuussa yhteistä opetusta ja liikkuvuutta koskevan uutiskirjeen sähköpostitse.

Yhteystiedot:
Liikkuvuusopinnot ja Avoin yliopisto avoin@uniarts.fi