Ajankohtaista

null MuToVe-syyskoulu 2020: hakulomake auki 15.4.-15.5.2020Vuoden 2020 MuToVe-syyskoulun hakulomake on nyt auki Lyyti-järjestelmässä. Tämän vuoden syyskoulu järjestetään 29.9.–1.10.2020 Kallio-Kuninkalassa. Syyskouluun voivat hakea kaikki tohtorikoulutettavat, joiden tutkimusaiheet liittyvät musiikintutkimukseen. Hakulinkin, ohjeita ja lisätietoja saatte verkoston koordinaattorilta sähköpostitse (nuppu.koivisto@uniarts.fi, puh. 0504779213). 

Haun deadline on 15.5.2020, minkä jälkeen hakemukset lähtevät yliopistoittain jaoteltuina verkoston professoreille harkittavaksi. Heidän ehdotuksistaan koostetaan mukaan mahtuvien tohtoriopiskelijoiden joukko. Päätöksistä ilmoitetaan hakijoille toukokuun loppuun mennessä.

Tapahtuman vierailevan asiantuntijan/asiantuntijoiden osuudet sijoittuvat tapahtuman aamupäiviin ja ovat tyypillisesti painottaneet musiikintutkimukselle ominaisia mutta eri alueiden tohtoriopiskelijoille yhteisiä kysymyksiä. Poikkeuksellisen pandemiatilanteen vuoksi vierailuluennoitsijat vahvistuvat viimeistään loppukesällä. Jo saadun palautteen lisäksi ehdimme siis vielä ottaa huomioon hakulomakkeessa esitettävät ehdotukset ja ideat.

Hyväksyttyjen osallistujien kustannuksista maksetaan seuraavat: matkakulut, ateriat ja majoitus syyskoulun ajalle. Majoitus Kallio-Kuninkalassa tapahtuu kahden tai kolmen hengen huoneissa.

MuToVe-johtoryhmä seuraa COVID-19-pandemiatilannetta tarkasti ja noudattaa THL:n, Suomen hallituksen ja WHO:n linjauksia. Lähtökohtana on, että tapahtuma järjestetään, mikäli kokoontumisrajoitukset eivät enää ole voimassa ja mikäli viranomaiset eivät toisin ohjeista.