Ajankohtaista

null MuToVe-syyskoulu 2020: ajankohta muuttunutPäätökset MuToVe-syyskouluun 2020 hyväksytyistä hakijoista on nyt tehty ja tieto päätöksistä lähetetty hakijoille sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistujille!

Syyskoulun ajankohtaa on sen sijaan ikävä kyllä jouduttu tällä kertaa siirtämään. MuToVe-johtoryhmä on COVID-19-pandemian vuoksi ja tarkkaan asiaa harkittuaan päätynyt siihen ratkaisuun, että vuoden 2020 syyskoulun ajankohtaa joudutaan poikkeuksellisesti lykkäämään helmikuulle 2021. Koska tilanne näyttää syksyn osalta edelleen epävarmalta ja koska syyskoulun osallistujien turvallisuus ja terveys ovat aina etusijalla, kaikki riskit on syytä minimoida. 

Syyskoulun uudet päivämäärät ovat 17.–19.2.2021, ja tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Kallio-Kuninkalassa. Johtoryhmä seuraa viranomaisten ja yliopistojen ohjeistuksia tiiviisti koko syksyn ajan. Mikäli tautitilanne näyttää vielä vuodenvaihteessa 2020–21 uhkaavalta, ryhdymme harkitsemaan muita vaihtoehtoja kuten tapahtuman järjestämistä etäyhteyksin. Rekisteröitymisestä, vierailuluennoitsijoista ja muista käytännön asioista tiedotetaan viimeistään syksyn aikana tarkemmin.

Kaikissa syyskouluun ja verkoston toimintaan liittyvissä kysymyksissä auttaa verkoston koordinaattori (nuppu.koivisto@uniarts.fi, puh. 0504779213).