Ajankohtaista

null MuToVe-talvikoulu 17.-19.2.2021: ilmoittautuminen alkanut17.–19. helmikuuta 2021 järjestettävän MuToVe-talvikoulun ilmoittautuminen on nyt avattu. Lomake löytyy osoitteesta https://www.lyyti.in/Talvikoulu_2021__rekisteroityminen_8551/fi (salasana: 21syyskoulu). Tapahtuma järjestetään tällä kertaa kokonaan etänä Zoomissa Pyydämme kaikkia kiinnostuneita rekisteröitymään 2.2. mennessä. Talvikoulussa töitään esittelevien tohtorikoulutettavien tulisi lisäksi lähettää ilmoittautumislomakkeella 1) talvikoulussa käsiteltävä tekstinsä sekä 2) hankkeensa ajantasainen sisällysluettelo. Huomaattehan että lomakkeen tietoja voi täydentää ja muokata myös lähettämisen jälkeen 2.2. saakka.

Kaikki tarpeellinen tieto ja muut materiaalit (ml. Zoom-linkit) on koottu tuttuun tapaan erilliselle Moodle-sivulle, johon saa linkin ja salasanan ilmoittautumislomakkeen vahvistussähköpostissa. Pyydämme ystävällisesti kaikkia osallistujia perehtymään huolellisesti etukäteen Moodlesta löytyvään talvikouluinfoon, tekniikkaohjeisiin sekä kirjoittaja- ja opponenttiohjeisiin. Moodle-materiaaleja päivitetään ja täydennetään helmikuun alkuun saakka, ja muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia.

Vierailuluennoitsijoiksi talvikouluun ovat tänä vuonna lupautuneet professori Juniper Hill (Universität Würzburg), joka kertoo etnografiasta tutkimusmenetelmänä oman luovuutta käsittelevän projektinsa tiimoilta, sekä tutkimusrahoituksen asiantuntija Tiia Saarinen (Taideyliopiston tutkimuspalvelut), joka esitelmöi aiheesta ”miten kirjoittaa hyvä hakemus”.

Talvikoulun liepeillä järjestetään tänä keväänä Zoomissa peräti kolme nippupäivää eli harjoitusväitöstä – FM Janne Palkiston (HY, 22.2.2021 kello 10–14, suomeksi), FM Sanna Qvickin (TY, 24.2.2021 kello 14–18, englanniksi) sekä FM Kristian Wahlströmin (HY, ajankohta TBA) nippupäivät. Kaikki kiinnostuneet verkostolaiset ovat tervetulleita seuraamaan ja kuuntelemaan nippupäiväkäsittelyjä. Nippupäiviä koskevat tiedot löytyvät talvikoulun Moodle-sivuilta, ja niiden ilmoittautumisista, tilaisuuksien rakenteesta sekä muista käytännön asioista tiedotetaan vielä erikseen tarkemmin tammikuun loppuun mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää talvikouluun tai muihin verkoston tapahtumiin liittyen, otathan yhteyttä verkoston koordinaattoriin (nuppu.koivisto@uniarts.fi, puh. 0504779213).