Nimetön Sites - sisältöblokki kuvalla
Untitled Sites - sisältöblokki kuvalla

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto

 

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto on kahdeksan yliopiston yhteistyöväylä. Verkostoon kuuluvat Taideyliopiston Historiafoorumi ja Sibelius-Akatemia, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto sekä Åbo Akademi.

Verkosto jatkaa vuoden 2015 lopussa päättyneen Musiikintutkimuksen tohtoriohjelman työtä. Toiminnassa säilyy keskeinen toiminta-ajatus edeltäneen ohjelman toimintakaudelta 2012–2015: tarkoituksena on yhdistää voimat musiikin ja sitä ympäröivän kulttuurisen todellisuuden monitieteisen tutkimuksen edistämiseksi.

Verkostoon kuuluvat tohtoriopiskelijat ovat jatko-opiskelijoita jossain verkoston partneriyliopistossa; omia tohtorikoulutuspaikkoja ei verkostolla ole tarjolla.

null MuM, TM Samuli Korkalaisen väitöstilaisuus 24.4.2021Samuli Korkalaisen (TaiYo) väitöstilaisuus järjestetään 24.4.2021 kello 10. Vallitsevien pandemiaolosuhteiden vuoksi tapahtumaa voi seurata vain verkossa.

Väitöskirjan otsikko on "The Standardisation of Lutheran Congregational Singing and Liturgical Melodies in Nineteenth-Century Finland and Ingria", ja vastaväittäjänä toimii Prof. PhD, Mattias Lundberg Uppsalan yliopistosta. Tapahtumalinkin, väitöskirjan tiivistelmän ja tarkempia tietoja tilaisuuden kulusta löydätte täältä: https://www.uniarts.fi/tapahtumat/verkkotapahtuma-samuli-korkalaisen-vaitostilaisuus/.