Nimetön Sites - sisältöblokki kuvalla
Untitled Sites - sisältöblokki kuvalla

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto

 

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto on kahdeksan yliopiston yhteistyöväylä. Verkostoon kuuluvat Taideyliopiston Historiafoorumi ja Sibelius-Akatemia, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto sekä Åbo Akademi.

Verkosto jatkaa vuoden 2015 lopussa päättyneen Musiikintutkimuksen tohtoriohjelman työtä. Toiminnassa säilyy keskeinen toiminta-ajatus edeltäneen ohjelman toimintakaudelta 2012–2015: tarkoituksena on yhdistää voimat musiikin ja sitä ympäröivän kulttuurisen todellisuuden monitieteisen tutkimuksen edistämiseksi.

Verkostoon kuuluvat tohtoriopiskelijat ovat jatko-opiskelijoita jossain verkoston partneriyliopistossa; omia tohtorikoulutuspaikkoja ei verkostolla ole tarjolla.

null MuToVe-talvikoulu siirtyy: uudet päivämäärät 14.-16.3.2022Koska joulukuulle (7.–9.12.) 2021 kaavailtuun MuToVe-talvikouluun saapui ikävä kyllä poikkeuksellisen vähän hakemuksia, johtoryhmä on nyt joutunut tekemään asiaa harkittuaan vaikean päätöksen siirtää talvikoulu kokonaan ensi keväälle. Pahoittelemme tästä koituvaa ylimääräistä vaivaa! Uudet talvikoulupäivämäärät ovat 14.–16.3.2022.

Tapahtuma järjestetään ensisijaisesti paikan päällä Kallio-Kuninkalassa, mikäli pandemiatilanne sen suinkin sallii. Julkaisemme uuden hakulomakkeen maaliskuun talvikouluun marraskuun alussa, ja siitä tiedotetaan verkoston sähköpostilistalla ja verkkosivuilla vielä lähemmin erikseen. Jos ehdit jo hakea joulukuun tapahtumaan ja tekstisi hyväksyttiin, sinun ei luonnollisestikaan tarvitse hakea marraskuussa uudelleen, vaan olet automaattisesti osallistujalistalla mukana.