null Opetus- ja kulttuuriministeriön virtuaalikonferenssi "Jokainen vaikuttaa! Alla påverkar!" 8.-9.6.2021. Ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä!Opetus- ja kulttuuriministeriön virtuaalikonferenssi "Jokainen vaikuttaa! Alla påverkar!" 8.-9.6.2021

Konferenssissa tarkastellaan koulutus-, tutkimus-, nuoriso- ja kulttuurisektoreiden tulokulmia kestävään kehitykseen, miten toimialat tukevat ja hyödyntävät toisiaan ja edistävät kestävää kehitystä. Luvassa on useita inspiroivia puhujia, nuoria asiantuntijoita ja ministereitä, mielenkiintoisia paneelikeskusteluja sekä vuorovaikutteisia temaattisia työpajoja. Tapahtumaan toivotaan monialaista ja laajaa osallistujakuntaa. Ihmiset erilaisilla taustoilla pystyvät jakamaan monenlaisia näkökulmia, ja sen kautta inspiroitumaan ja luomaan uudenlaista osaamista. Konferenssin kielet ovat suomi, ruotsi/skandi ja englanti. Kielten välillä on tulkkaus. Työpajoissa kielenä on englanti sekä lisäksi yhdessä työpajassa on skandikielinen ryhmä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 31.5. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella.

Suomi toimii vuonna 2021 Pohjoismaiden ministerineuvoston puheenjohtajamaana ja konferenssi on opetus- ja kulttuuriministeriön puheenjohtajavuoden päätapahtuma. Puheenjohtajavuoden tavoitteena on edistää pohjoismaiden pääministereiden visiota Pohjolasta maailman kestävimpänä ja integroituneimpana alueena vuonna 2030.  Toiminnan painopisteet ovat vihreä Pohjola, kilpailukykyinen Pohjola ja sosiaalisesti kestävä Pohjola.

Lue lisää tapahtumasta opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta.