Brass @ Sibelius Academy 5.-10.6.2017

Brass @ Sibelius Academy on uusi kansainvälinen vaskisoitinten koulutus- ja konserttitapahtuma Helsingissä. Se järjestettiin ensimmäistä kertaa 6.-12.6.2016

Seuraava Brass @ Sibelius Academy -tapahtuma järjestetään 5.-10.6.2017.

Tapahtuman opettajina ja taiteilijoina ovat Taideyliopiston Sibelius-Akatemian vaskisoitinten opettajat sekä joukko muita kansainvälisesti arvostettuja vaskisoitintaiteilijoita. Mestarikurssien lisäksi tapahtuma tarjoaa korkeatasoisen konserttisarjan.

Brass @ Sibelius Academy toteutetaan Svenska Kulturfondenin huomattavalla tuella. Projektilla pyritään vahvistamaan yhteistyötä sekä jakamaan ja kehittämään vaskisoitinkoulutuksen osaamista ja tietotaitoa Pohjoismaissa. 

null Yleisölle avointen mestarikurssien aikataulu julkaistuToista kertaa järjestettävän Brass @ Sibelius Academy -tapahtuman yleisölle avointen mestarikurssien aikataulu on nyt nähtävissä osoitteessa sites.uniarts.fi/fi/web/brass-siba/master-classes
Aikataulut saattavat elää viikon mittaan. Huomioithan ystävällisesti myös, että tullessasi seuraamaan kursseja tule luokkaan vain opiskelijoiden vaihtuessa (ei kesken opetuksen).