Current Activities

null MuToVe-talvikoulu 16.–17.1.2023, esitelmäkutsu avoinna 1.12. saakkaSeuraava MuToVe-talvikoulu järjestetään 16.–17.1.2023 tuttuun tapaan Kallio-Kuninkalassa. Talvikoulun hakulomake on nyt auki ja löytyy osoitteesta  https://www.lyyti.in/MuToVetalvikoulu_2023_9262/fi (salasana 23talvikoulu).

Talvikouluun voivat hakea kaikki tohtorikoulutettavat, joiden tutkimusaiheet liittyvät musiikintutkimukseen ja/tai taiteelliseen tutkimukseen. Haun takaraja on 1.12.2022, ja tämän jälkeen koostetaan tapahtumaan mukaan mahtuvien tohtoriopiskelijoiden joukko. Päätöksistä ilmoitetaan hakijoille 15.12.2022 mennessä.

Talvikoulun työskentelytapa on sellainen, että jokaisella osallistujalla on mahdollisuus esitellä jotakin tohtoriprojektinsa lukua, alalukua, artikkelia tai muuta tekstiä (enintään 20 s.), joka toimitetaan muille osallistujille luettavaksi kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tähän esittelyyn on mahdollista yhdistää myös musisointia. Aikaa esittelyyn on varattu n. 10 minuuttia, mitä seuraa 30 minuutin opponointi- ja keskustelujakso. Näin varmistamme sen, että keskustelulle ja kommentoinnille jää mahdollisimman paljon aikaa. Hakuvaiheessa tekstistä pyydetään ainoastaan alustava työotsikko, minkä lisäksi lomakkeelle tulisi lisätä lyhyt kuvaus tohtoriprojektista sekä työn alustava tutkimussuunnitelma dispositioineen.

Talvikoulu järjestetään Kallio-Kuninkalassa kaksipäiväisenä hybriditapahtumana "1+1"-mallin mukaan: ensimmäisen päivän ohjelma on tarkoitettu paikan päällä osallistuville ja toisen päivän ohjelmaan voi osallistua sekä paikan päällä että etänä Zoomin välityksellä. Lisätietoa talvikoulun ohjelmasta ja vierailuluennoitsijoista julkaistaan marras-joulukuun aikana. Edellisestä talvikoulusta saadun palautteen lisäksi ehdimme kuitenkin vielä ottaa huomioon hakulomakkeessa esitettävät ehdotukset ja ideat tapahtuman järjestelyissä.

Majoitus- ja ateriakustannukset tapahtuman ajalta Kallio-Kuninkalassa ovat 35 e/osallistuja. Matkustuskulut julkisilla liikennevälineillä (bussi ja juna) Kallio-Kuninkalaan ja sieltä takaisin korvataan osallistujille. Majoitus Kallio-Kuninkalassa tapahtuu kahden tai kolmen hengen huoneissa. Osallistujamäärästä riippuen pyrimme kuitenkin takaamaan mahdollisimman väljät majoitusolosuhteet. MuToVe-johtoryhmä seuraa COVID-tilannetta edelleen tarkasti ja noudattaa THL:n, Suomen hallituksen ja WHO:n linjauksia.

Jos sinulla on kysyttävää talvikouluun liittyen, otathan yhteyttä verkoston koordinaattoriin (marianne.mieskolainen@uniarts.fi). Voit myös tiedustella sähköpostitse talvikoulun kirjoittaja- ja opponenttiohjetta.