Lapset tekemässä ympäristötaidetta. Kuvan on tehnyt Eeva Vanhanen.

Observatoriet för konst- och kulturfostran i Finland

Projektet sammanställer och delar information om praxis, forskning och verksamhetspolitik inom konst- och kulturfostran i Finland, stärker sambandet mellan forskning och praktiskt arbete, stöder samarbetet mellan aktörer inom konst- och kulturfostran och verksamhetsförutsättningarna i branschen samt det internationella samarbetet.

null Ilmoittautuminen toistaiseksi viimeiseen Pe­da­go­gi­sen toi­min­nan pe­rus­teet las­ten ja nuor­ten har­ras­tus­toi­min­nas­sa -koulutukseen päättyy 1.3.2024Vielä ehdit ilmoittautua koulutukseen!

Toistaiseksi viimeinen Pedagogisen toiminnan perusteet lasten ja nuorten harrastustoiminnassa -hankkeen koulutus alkaa maaliskuussa. Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 1.3.2024 mennessä!

Koulutukset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille lasten ja nuorten harrastustoiminnan ohjaajille lajista ja kokemuksesta riippumatta. Hanke on Taideyliopiston Avoimen kampuksen, Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorion, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Olympiakomitean yhteistyö.

Lue lisää koulutushankkeesta ja ilmoittaudu mukaan