KuvAn Tutkimuspäivät 7.-9.12.2020

Jo kuudetta kertaa järjestettävillä Taideyliopiston Kuvataideakatemian tutkimuspäivillä käsitellään tänä vuonna monitahoisia ja eripuraisia tietämisen, oppimisen, ajattelun ja yhdessä olemisen reunaehtoja. Nyt sattuu olemaan niin, että tämä tematiikka laskostuu myös osaksi itse tapahtuman rakennetta. 

Tutkimuspäivät 2020 toteutetaan kokonaan etänä, verkossa tapahtuvana tilaisuutena, Zoom Webinaarina. 

Osallistujat ovat saanet perjantaina 4.12.2020 sähköpostitse lisätietoa osallistumisjärjestelyistä (sis. linkit Zoom webinaarin sessioihin). 
 

Uudet koronarajoitukset
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi tiedotustilaisuudessa perjantaina 27.11.2020 uusista pääkaupunkiseudun koronarajoituksista ja -suosituksista. Taideyliopisto noudattaa viranomaisten ohjeita ja ottaa käyttöön maanantaista 30.11. alkaen uusia rajoituksia ja linjauksia. Linjaukset ovat voimassa 10.1.2021 asti.

Kuvataideakatemian galleriat ovat suljetut yleisöltä. Näin ollen myös Exhibition Laboratory galleria, Tutkimuspäivien tapahtumapaikka, on suljettu alkaen ma 30.11.2020. Taideyliopiston tilaisuuksissa ei sallita ulkopuolista yleisöä.

Koronarajoitusten vaikutus KuvAn Tutkimuspäiviin 2020 on seuraava: Exhibition Laboratory galleriassa ei tule olemaan yleisöä, puhujia tai esiintyjiä paikan päällä.


Teknististä sekä logististista syistä ilmoittautuminen KuvAn Tutkimuspäiville 2020 on suljettu maanantaina 30.11.2020. 

Tiedotamme muutoksista Tutkimuspäivien 2020 ohjelmaan ja muutokset käyvät ilmi verkkosivuilla julkaistuissa päivittäisissä ohjelmissa. 

Tervetuloa myös osallistumaan ja/tai tutkiskelemaan tapahtuman dokumentaatioita, jotka julkaistaan jälkikäteen Taideyliopiston Research Catalogue portaalin kautta. 
Tutustu Uniarts Helsinki research Catalogue portaaliin täällä 

Kuvataideakatemian tohtoriohjelma vastaa syyskauden päättävästä näyttelystä Exhibition Laboratoryssa 20.11–9.12.2020. Tohtorikoulutettava Jack Faberin kuratoima näyttely Cooking for the Apocalypse ottaa käsittelyyn suhteemme luontoon ja toisiin lajeihin. Näyttelyyn osallistuu opiskelijoita, opettajia ja muita kutsutaiteilijoita. Kuvataideakatemian galleriat ovat suljetut yleisöltä. Näin ollen myös Exhibition Laboratory galleria, Tutkimuspäivien tapahtumapaikka, on suljettu alkaen ma 30.11.2020.

Lue lisää Cooking for the Apocalypse näyttelystä 

Tutustu Cooking for the Apocalypse näyttelyn Facebook tapahtumaan

 

Kuva: Kalle Hamm, Fantasy Being Devoured by the She-tiger, 2020.